OMRÅDET

Knudepunktet på Sydfyn

Hotel Christiansminde ligger ved Svendborg Sund, med flot udsigt til Tåsinge og Thurø, og med kun 15 minutters gang til Svendborg by langs den smukke kyststi som fører direkte ind til Svendborg havn. Hotel Christiansminde ligger med sin centrale placering som porten til det Sydfynske Øhav.

I sommermånederne er der mulighed for at bestille plads ombord på færgen Helge, og sejle videre til Valdemar Slot mens man betragter det smukke Sydfyn.
Hotel Christiansminde er et hotel med mange forskellige tilbud, og der er helt sikkert noget for alles interesser i Svendborg.

 • Hotel Christiansminde

  VORES HISTORIE

  HISTORIEN OM CHRISTIANSMINDE Er også en fortælling om det symbiotiske forhold mellem tradition og forandring. Om at bevare, og om den uundgåelige udvikling. Vi skal flere hundrede år tilbage, til den gang hvor området hed Termeriet – opkaldt efter de mange kilder. Og allerede dengang et yndet udflugtsmål for købstadens borgere. Historien om Hotel Christiansminde, er […]

  Læs Mere

 • Praktisk information

  PRAKTISK INFORMATION

  HVAD NU HVIS JEG….? Her på siden finder du alverdens praktiske informationer om dit ophold hos os. Er der noget du mangler at vide? Så skriv til booking@christiansminde.dk eller ring på 62 21 90 00 og vi hjælper dig med det samme. Vedrørende direkte bookinger så kan I benytte online booking her. Vi har åben hele […]

  Læs Mere