PRAKTISK INFORMATION

Praktisk information

HVAD NU HVIS JEG….?

Her på siden finder du alverdens praktiske informationer om dit ophold hos os. Er der noget du mangler at vide? Så skriv til booking@christiansminde.dk eller ring på 62 21 90 00 og vi hjælper dig med det samme. Vedrørende direkte bookinger så kan I benytte online booking her.

Vi har åben hele året og tager altid imod opkald. Dog tillader vi os at holde fri fra d. 21. december til d. 2. januar 2019.

 

Aktiviteter: Der er mange aktiviteter både i Christiansminde, Svendborg og på Sydfyn, find en liste over aktiviteter her.

Bagageservice: Vi tilbyder bagageservice ved forespørgsel inden ankomst.

Barneseng: Vi tilbyder at opstille en barneseng på værelset for kr. 100,- Medbring dog egen dyne og pude.

Børnepasning: Vi tilbyder børnepasning på forespørgsel inden ankomst.

Check-in: Fra kl. 15.00.  Der er bemanding hele døgnet på Hotel Christiansminde. Ved ankomst efter kl. 23.00 bedes I dog ringe og oplyse dette.

Check-ud: Kl. 10.00, dog kl. 9.00 for konferencegæster.

Cykler: Hotel Christiansminde råder over ca. 15 cykler som kan lånes ved henvendelse i receptionen. Det er først til mølle, og vi henstiller derfor til at man afleverer nøglen i receptionen, når man ikke gør brug af cyklen.

Fitness: Hotel Christiansminde har eget fitnessrum som frit kan benyttes af alle hotellets gæster.

Hundepolitik: Det er tilladt med “stille” og renlige hunde på værelset, såfremt det meddeles forud for opholdet. Merpris kr. 200,00 per hund. Hund på værelset skal forudbestilles. Respekteres dette ikke, opkræves der kr. 1000,- til dækning af ekstraordinær rengøring.

Morgenkåber: Hotel Christiansminde råder over flere badekåber, der kan lånes i receptionen, hvis man fx skal have en morgendukkert i Svendborgsund.

Morgenmad: I værelsesprisen er morgenmad inkluderet. Vores store morgenmadsbuffet kan nydes alle dage kl. 7.00 – 10.00.

Parkering: Hotel Christiansminde tilbyder gratis parkering på hotellets mange parkeringspladser.

Rygning: Alle værelser og lokaler på Hotel Christiansminde er røgfri. Alle værelser er dog udstyret med egen terrasse eller balkon, hvor man er velkommen til at gå ud for at ryge. Respekteres dette ikke, opkræves der kr. 1000,- til dækning af ekstraordinær rengøring.

Trådløst netværk: Der er gratis trådløst netværk på hele Hotel Christiansminde, brugernavn og password udleveres i receptionen.