VANDRING

Inkluderer

  • 2 overnatninger i dobbeltværelse
  • 2 x 2-retters menu i Panorama restauranten
  • 2 x Morgenbuffet

Pris

Fra kun 1.495,- pr. person i delt dbl. værelse

Book Online

I hjertet af Øhavsstien

Med hotellet liggende lige i knudepunktet for størstedelen af ruterne på Øhavsstien, finder I ikke et sted, der er tættere på naturen og nemmere udgangspunkt til Øhavets fantastiske naturstier og oplevelser.

Hotel Christiansminde ligger lige ud til vandet og I kan nemt bruge hotellet som udgangspunkt for dagsvandringer på de naturskønne stier.
Læs mere om Øhavsstien her 

Øhavsstien og Chrm

Køb Gavekort

Alle kan deltage

Øhavsstien byder på oplevelser som alle kan deltage i. Ruterne starter i 20 km og slutter på 40 km længde, med fri mulighed for at kombinere ruterne undervejs og gøre dem længere, hvis man ønsker. I alt strækker ruterne sig over 220 km langs øhavets fantastiske natur, så I har massere af naturskønne stier, lige uden for døren.

Nord, Syd, Øst, Vest?

Uanset hvilken retning I vælger og hvordan I vil derhen, om det er på hjul den ene vej og ben den anden, så er vi behjælpelige med at finde en løsning, der passer til jeres behov, samtidig med at vi selvfølgelig er behjælpelige med fyldige og lækre madpakker fra hotellet – så den gode energi på turen er sikret.

Tæt på byen

Vil I også gerne opleve lidt byliv imens I er afsted? Hotellet ligger blot 1,5 km fra gågaderne i Svendborg by og der er dermed ikke langt til en fantastisk eftermiddag i en af landets gamle maritime købstæder. Svendborg by rummer alt fra små specialbutikker til fantastiske fødevarer og oplevelser i byens rum, hele året rundt.

Kultur og Natur i ét

Der sker altid noget i Svendborg. Fra store livekoncerter i de gamle havnebygninger til strandbar og nordens største fødevaremarked i centrum. Svendborg spænder bredt og har noget for alles interesser, for børn og voksne, unge og gamle, de naturelskerne og by-menneskerne. Så kom og oplev livet ved det helt unikke Øhav.

Et hav af muligheder

I kan altid finde endnu mere info om Øhavsstiens muligheder og oplevelser for jer – i vores reception og på følgende sider.

https://www.detsydfynskeoehav.dk/

https://www.visitfyn.dk/

https://www.naturturisme.dk/

https://www.vagabondtours.dk/

TILBAGE